Paniek functie

Vroeger hadden we een trekkoortje bij het hoofdeind van het bed. We konden hier de hoofdverlichting van de slaapkamer aan of uit doen. Verplaatsen van het bed was geen optie omdat het trekkoortje daar nu eenmaal hing.

Een slimme installatie is hierop bedacht. Nu plakken we aan het hoofdeind van het bed een functietoets. Willen we het bed verplaatsen dan verplaatsen we de draadloze functietoets gewoon mee. Met deze draadloze functietoets kunnen we nog steeds de hoofdverlichting van de slaapkamer bedienen, maar we kunnen er ook een alles uit functie aangeven. Het rondje door het huis maken om te kijken of overal de verlichting wel uit is wordt hierdoor verledentijd. In bed drukken we op de alles uit functie en de verlichting die nog aan was wordt uitgeschakeld. Natuurlijk mits u dit wilt.

Wordt u midden in de nacht gestoord of denkt u iets vreemds te horen, middels de paniek functie op de functie toets kunt u de binnen en of buiten verlichting inschakelen. Voor u een prettig gevoel en voor eventueel ongewenst bezoek niet prettig. Zij staan liever niet in de schijnwerpers en zullen rechtsomkeert maken.

 

 

 

Heeft u een vraag?

Vraag het de woonverfijner!

de Woonverfijner op Facebook

Ogenblik geduld. Laden...