Met domotica een veilig gevoel

Een belangrijk onderdeel van de veiligheid van uw woning, is de inbraakpreventie. Een klassiek geval van ‘voorkomen is beter dan genezen’ dat u in praktijk kunt brengen door de toepassing van beveiligingssystemen in en rondom uw woning. Op ongewenst bezoek zit niemand te wachten. Veiligheid is een gevoel en kan voor iedereen anders zijn. Bij het invullen van een inbraakdetectie maken we gebruik van duurzame systemen. De koppelingen binnen de domotica oplossingen zorgen ervoor dat bij het verlaten van de woning de woning uit wordt gezet. Hiermee bedoelen we dat de beveiliging wordt ingeschakeld en alle gewenste zaken worden uitgeschakeld. Denkend aan verlichting, diverse stopcontacten enz..

Op het moment dat het buiten donker wordt kan de aanwezigheidsimulatie in werking treden, hierdoor wordt de indruk gewekt dat u nog gewoon thuis bent. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat er ongewenst bezoek binnen treedt, dan kunnen we ervoor zorgdragen dat er een aantal lichtpunten worden ingeschakeld en dat er een alarmmelding de deur uitgaat. Denkend aan melding naar een alarmcentrale of uw mobiele telefoon.

De Woonverfijner biedt u diverse beveiligingssystemen die naadloos te integreren zijn met domotica systemen in uw woning. Hierbij bieden wij diverse beveiligingssystemen aan die niet alleen beschikken over benodigde kwaliteitscertificaten, maar die ook gebruiksvriendelijk en duurzaam zijn.

In het inspiratiecentrum kunnen wij u vanuit een wensen-inventarisatie de meerwaarde laten beleven van de combinatie van een beveiligingssysteem met domotica systemen in huis.

 

 

Heeft u een vraag?

Vraag het de woonverfijner!

de Woonverfijner op Facebook

Ogenblik geduld. Laden...