Domotica & verlichting: de sfeer die u wenst

Sfeervol wonen domotica.jpg

Met verlichting kunt u de sfeer in een woning maken of breken. Verlichting is een zeer belangrijk onderdeel van het interieur. Zowel vanuit praktisch oogpunt, als vanuit decoratief oogpunt, is het goed om aandacht te besteden aan de verlichting in huis.

Verlichting kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Het is daarom essentieel om te kijken naar de functie en kenmerken van een ruimte (of een deel daarvan). Nu is elke ruimte anders en ook de wensen van iedereen zijn vaak verschillend.


Een lichtplan op maat voor uw interieur

Licht is essentieel voor het woon- en werkcomfort. De keuze van goede verlichting is erg belangrijk om de juiste sfeer te benadrukken. Elke ruimte heeft een andere sfeer, daar kan een goed lichtplan aan bijdragen. Licht kan daarnaast ook een oplossing bieden voor het beveiligen van uw woning of gebouw.

De verlichting komt het best tot zijn recht als deze op eenvoudige wijze te bedienen is. Een druk op 1 knop is voldoende om de juiste sfeer te creëren. Indien u zelf een lichtadviseur heeft, dan werken wij daar graag mee samen en zorgen wij voor de verwerking van de gegevens in het domoticaplan en de afstemming met de verschillende partijen en systemen. Hierbij wordt tevens rekening gehouden met het efficiënt gebruik van energie om zo een bijdrage te leveren aan de duurzaamheid van uw project.


Professioneel advies over verlichting

Binnen het netwerk van de Woonverfijner hebben we strategische samenwerking met gespecialiseerde lichtadviseurs. Zij kunnen zorgen voor een optimale invulling van persoonlijke stijl en sfeer afgestemde lichtplannen. Ook in de afstemming van de bouwkundige voorzieningen en projectbegeleiding kan worden voorzien.

 

Heeft u een vraag?

Vraag het de woonverfijner!

de Woonverfijner op Facebook

Ogenblik geduld. Laden...