Woonbeurs Amsterdam 2013

Woonbeurs Amsterdam 2013

Laatst bijgewerkt op: 04 - 07 - 2013 | 16:28

Van 1 t/m 6 oktober 2013 kunt in de Amsterdam Rai terecht voor de Woonbeurs Amsterdam 2013. Nederlands bekendste woonbeurs en een geweldige inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar interieurinspiratie, advies voor verbouwingen en natuurlijk de laatste trends op domotica gebied.


Van verbouwingsadvies tot woonideeën

Woonbeurs Amsterdam biedt bezoekers een overvloed aan inspiratie en informatie op het gebied van wonen en verbouwen. Het ideale startpunt voor mensen die verbouwplannen of veranderplannen hebben of op zoek zijn naar inspirerende woonideeën.

Op de beurs zijn veel bekende woonmerken vertegenwoordigd met de nieuwste collecties en worden de nieuwste trends uit de doeken gedaan.


De nieuwste domotica systemen

Ook wordt op de Woonbeurs Amsterdam uitgebreid aandacht besteed aan nieuwe technologische ontwikkelingen in en rondom het huis. De mogelijkheden op het gebied van domotica systemen worden steeds breder en bieden steeds meer aantrekkelijke voordelen voor in huis. Een mooie gelegenheid voor u om eens op u gemak te bekijken wat domotica kan betekenen voor uw woning.


Praktische informatie Woonbeurs Amsterdam 2013

De Woonbeurs Amsterdam 2013 vindt plaats van 1 t/m 6 oktober 2013 in de Amsterdam Rai.

Tickets: kaarten zijn in de voorverkoop online te bestellen voor 15 euro / kaarten aan de deur kosten 19 euro.

Openingstijden: de Woonbeurs Amsterdam is dagelijks geopend van 10:00 – 18:00.

Categorieën: Evenementen

Stel uw vraag

Wij beantwoorden uw vraag!

Alle velden met zijn verplicht.

de Woonverfijner op Facebook

Ogenblik geduld. Laden...