Multi media

Multi media netwerk

De digitale wereld brengt mensen bij elkaar. De traditionele tv en radio zijn al verdwenen en er komen nieuwe voor in de plaats. Denkend aan flatscreens in alle vormen en maten, Ipad, Android en touchscreens zijn voor iedereen bereikbaar. Helaas worden de meeste woningen nog voorzien van een traditioneel leiding en bekabeling stelsel met alle beperkingen van dien.

Bij het ontbreken van een goede solide bekabeling kan tegenwoordig draadloze communicatie veel oplossen. De meeste apparaten kennen de mogelijkheid van draadloze connectie en het aansluiten op een bedraad netwerk. Dat is niet voor niets.

Het grote voordeel van een goed bedraad netwerk is de hoge betrouwbaarheid en de gegarandeerde internet snelheid. Dit is de reden dat een goed Multi Media netwerk in slimme woningen de basis vormt voor jarenlang probleemloos gebruik van draadloze en bedrade oplossingen. Tevens is een goed multi media netwerk toekomst bestendig, want in de aankomende jaren zal er nog veel gaan veranderen op het gebied van communicatie van beeld en geluid.

 

Heeft u een vraag?

Vraag het de woonverfijner!

de Woonverfijner op Facebook

Ogenblik geduld. Laden...