Tuinregie

Tuinregie

Procureurweg 47
5103 BP Dongen
Tel: 0162-387022
info@tuinregie.nl
 

Tuinregie

Laatst bijgewerkt op: 17 - 05 - 2013 | 07:47

Inspiratie is een belangrijk woord voor Tuinregie. Wij laten ons graag inspireren door u, onze klant. Door met u in gesprek te gaan, komen we erachter wat uw wensen zijn. Daarnaast kijken we naar de vorm van uw perceel, uw woning en woninginrichting.

Daarnaast hopen wij ook ú weer te inspireren door te laten zien wat er allemaal mogelijk is. We bezoeken regelmatig beurzen in binnen- en buitenland en blijven zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Laat u ook op ideeën brengen door de tuinen die wij al gerealiseerd hebben. Wilt u meer weten, dan kunt u altijd een afspraak maken op ons paviljoen voor een inspirerend gesprek of om te bladeren door de vakliteratuur die wij verzameld hebben.

Tuinregie ontwerpt tuinen om in te leven, het liefst het hele jaar door. Een overkapte zitplaats met openhaard waar u zelfs op koude winterdagen met uw gezin buiten kunt genieten. Een stijlvol terras waar u op zomeravonden tot in de late uurtjes kunt (na)tafelen. We zien de tuin als een verlengstuk van uw woning. Wat uw wensen ook zijn, wij horen het graag en ontwerpen de buitenruimte die bij u en uw woning past.

Wilt u voorbeelden zien van ons werk? Bij projecten kunt u een aantal van onze gerealiseerde tuinen te bekijken. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen voor een gesprek over de mogelijkheden van uw tuin.

 

 

Heeft u een vraag?

Vraag het de woonverfijner!

Tuinregie

de Woonverfijner op Facebook

Ogenblik geduld. Laden...