Aelivé

Aelivé

Hoofdkantoor
Pleinstraat 4
Bergambacht
http://www.aelive.nl/
Tel: 0182-357 757
info@aelive.nl
 

Aelivé

Laatst bijgewerkt op: 24 - 01 - 2014 | 16:34

Passie voor de absolute top op gebied van beeld en geluid

De meest relevante bestemming voor mensen die op zoek zijn naar audio- en video-oplossingen van hoge kwaliteit.

Aelivé is een toonaangevend hifi-bedrijf dat opereert vanuit de centraal gelegen showroom in Bergambacht. Beleving speelt een centrale rol. Prestatie, kwaliteit en vormgeving gaan bij Aelivé hand in hand.

Het assortiment van Aelivé bestaat uit alle middelen om beeld en geluid weer te geven en daarnaast bieden we onze klanten bedieningsautomatisering. Hiermee realiseren we stereo, homecinema, multiroom- en domotica-installaties.

De filosofie achter Aelivé is gebaseerd op de overtuiging dat iedereen op zijn of haar manier verstand heeft van beeld en geluid. Iedereen beleeft op eigen wijze, en bepaalt zodoende gevoelsmatig wat het beste past. Technische eigenschappen of onaantrekkelijke apparatuur roepen vaak twijfel op. Aelivé wil u begeleiden bij het proces dat leidt tot de ideale installatie. Hierbij houden we rekening met persoonlijke wensen en natuurlijk de woonsituatie. Op technisch gebied leggen wij rustig uit wat voor u van belang zou kunnen zijn en welke eisen u met uw wensen aan uw systeem zou moeten stellen.

Aelivé is in korte tijd uitgegroeid tot een aanbieder met de grootste geïntegreerde hi-fi showroom van Europa. In onze showroom vindt u werkende opstellingen in diverse prijsklassen. Hierbij demonstreren we allerlei toepassingen van audio en video zoals inwall systemen (alles weggewerkt), Soundwall systemen (zonder speakers), multiroom audio, home cinema, stereo en nog veel meer.

Stel uw vraag

Wij beantwoorden uw vraag!

Alle velden met zijn verplicht.

de Woonverfijner op Facebook

Ogenblik geduld. Laden...